Så mycket festligare med bubblor

Yaaay! Nu är vi äntligen i Skåne! Sedan vi kom ner i lördags har det varit fullt ös hela tiden för att träffa familj, släkt och vänner. Givetvis försvann högsommaren nu när midsommarveckan tog vid. Ja, det säger ju allt! Blåsigt, mulet, stundtals soligt och hett, men sen ner mot 17 grader och en extra tröja får hänga med under vagnen. Man börjar bli van.

fullsizeoutput_15e0

Hade ju hoppats på sol så att vi kunde hänga mycket vid poolen och vid havet, men än så länge har det alltså inte varit aktuellt. Så då roar vi oss med annat istället! Som att blåsa såpbubblor och leka på lekplatser. I helgen fick Bonnie en såpbubblemaskin (med melodi!) av sin farmor, den var kul!

fullsizeoutput_15e1

Att plocka blommor är också succé! Oavsett om det är från gräsmattan eller någon rabatt :)

Idag ska vi iväg till min farfar + ann-britt på frukost och efter lunch ska jag och Bonnie hänga med Malin och Mika. Inget speciellt planerat men det är ändå bara SÅÅÅ MYSIGT att kunna hänga med sina bästisar utan några större måsten!

Vad hittar ni på idag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *