GLASSIGT

Fler än jag som sitter bredvid och halvhjärtat tittar på fotboll ikväll? Suck. Nåväl, det är faktiskt inte hela världen just ikväll. Det går ändå inget bättre på tv och jag håller på att packa lite mellan varven. Imorgon åker vi till Skåne och stannar åtminstone en vecka :) Ska bli så mysigt! Hoppas dock på fint väder så vi kan bada i poolen och hänga lite vid havet MEN i vanlig ordning ser midsommarveckan inte så himla ljus ut…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Inte kvällens glass, men det var den enda jag hade på bild. Hann visst äta upp min egen innan tanken på en bild till det här inlägget dök upp. Och i ärlighetens namn, who cares? Låt mig beskriva den istället: pinnglass i magnumformat, chokladglass med små chokladflarn i, täckt med mörk choklad och kakaonibs (eller nått).  ALLTSÅ så dödens god! Både min och Luddes favorit! Köps på Lidl i ett 6-pack för ynka 24 kronor, dvs samma pris som för en Magnum (som dessutom krympt på senare år, eller?).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *