Mitt stora lilla hjärta

Nu ska jag iväg och hämta hem lilla skruttan, känner mig nästan lite pirrig! Hon har varit på förskolan själv sedan kl 9 idag och jag har fått bildmeddelande från en av pedagogerna om att allt går fint och att de har skoj i sandlådan, hehe. Gud så stolt jag blev över henne och vad roligt när pedagogerna skickar lite updates!

Processed with VSCO with f2 preset

Hon kommer förmodligen somna innan jag satt henne i vagnen (brukar ta en minut men idag vaknade hon 04.54 och har alltså inte sovit än…). Men när hon vaknar väntas GOS! Hon har verkligen blivit helt galet mysigt nu! Vill kramas och gosa och särskilt efter ett långt sovpass som det ofta blir nu när hon sover senare och bara en gång om dagen. Och när vi gosar ska prompt lammet och kaninen också vara med! <3 <3 <3 <3 Mitt hjärta!

2 kommentarer till

  1. Hej lilla Paulina! Så duktig lilla gullungen är, måste kännas skönt för hennes mamma och pappa, Nu ska ni väl snart inta AWhouse, då kanske vi kan träffas. Ha det gott och krama lilla Bonnie från mig!❤️❤️❤️

    • Precis, nu flyttar vi snart in för några dagar! Absolut, vi kommer gärna ut och hälsar på dig <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *