Dum förkylning men mysigaste helgen!

Idag öser regnet ner, och jag vågar knappt skriva att det faktiskt är ganska mysigt. Bonnie är fortfarande väldigt hostig och snorig och vi är därför hemma från förskolan idag. Så det beror väl främst på det att jag ändå känner mig okej med vädret, har ju inte så många andra planer än att sitta här i soffan! :) Har visserligen inte kommit iväg och handlat mat än, men vi får se om vi ger oss ut sen eller vi får skicka pappsen på det. Liiiiite tur i oturen att det var idag hon fick bli hemma från förskolan för vi har inga regnkläder till henne än, stackaren. Har efter alla dessa fina dagar glömt bort att det annars i princip alltid regnar i denna stad.

IMG_1237

Något regn har vi i alla fall inte sett skymten av i helgen! Alltså vilken jäkla HETTA! Vi har tillbringat helgen utanför Vänersborg i vår kompis Stinas mammas stuga och det har, precis som vanligt, varit såååå mysigt! Där är SÅ vackert! Och TYST, hehe. Underbart! På fredagen när vi kom dit tog vi lite bubbel och åt goda ostar, chips och oliver innan middagen.

Det brukar inte bli så många knop gjorda när vi är iväg där. Vi äter mest, haha. Och spelar spel! Annars bara myser vi. I vanliga fall åker vi dit i slutet av sommaren/början av hösten och har då alltid given kräftskiva. Men nu blev det mycket grillat på menyn och givetvis BAD! Bonnie är ju som tidigare nämnt helt tokig i att bada och det var alltså inget undantag i helgen.

IMG_1258

Äta frukost utomhus i skuggan – härligt! Hon var desto kladdigare när hon var färdig…

IMG_1293

En annan tradition är att vi åker inom Vara och Conditori Nordpolen på väg hem. Det är Stinas pappa med systrar som äger konditoriet och innan dess var det hennes farmor och farfar som hade det. Sån LYX att ha ett konditori i släkten ju! Tänk att hon har fått växa upp där! Väldigt mysigt ställe och alldeles för mycket goda grejer att välja bland! Bonnie har redan varit där en gång i höstas men denna gång var hon ju såklart lite mer med! Ett kort utanför entrén ska jag försöka komma ihåg att ta alla gånger vi är där (gjorde givetvis inte det senast), och blir detta en tradition vi lyckas hålla vid liv i år framöver tror jag denna lilla damen kommer vara den mest förtjusta av alla! Så mycket gott!

Bonnie har varit en sådan liten stjärna hela helgen, trots sin dumma förkylning! Hon har somnat så fint på kvällarna och sen har hon i princip bara snackat och skrattat dagarna igenom. En sån rolig liten människa just nu! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *