Uppdatera barngarderoben

Ja, men ni vet ju kanske vid det här laget att barnkläder ligger mig varmt om hjärtat! Finns ju egentligen inget roligare att köpa, men med ett barn tillkommer också noll tid över till shopping, och därmed ligger jag nu lite efter i att ha uppdaterat Bonnies garderob. Sommaren kom ju så fort dessutom, och när vi åkte till Thailand hade nästan inga sommarkläder alls trillat in i butikerna.

Bodys har vi gott om här hemma, likaså leggings. Men jag har nu, i och med inskolningen, insett behovet av t-shirts och långärmade toppar för att skydda mot solen. Kanske några fler, svalare byxor? Har ju verkligen insett hur försiktig jag är med solen på den lilla damen (alla linnen som jag köpt på mig används i princip inte alls soliga dagar som dessa). Sandalerna vi köpte till resan har hon vuxit ur dessutom så ett par nya “slit-och-släng” sandaler måste jag också införskaffa mig (nej, jag kan inte med att släppa iväg henne till sandlådan med finsandalerna).

Collage_Fotor

Så härom dagen, en kväll strax efter 23, blev det en order på kortärmade tröjor från Zara. Tycker de vinner barnklädesligan överlägset just nu, särskilt om man vill ha lite “roligare” plagg men utan att de liksom blir för mycket.

Och nu fick jag nyss ett mail om att de kommit fram, så vi får väl se om jag kommer iväg och kan hämta upp det idag. Bonnie sover just nu och vi har en del kvar att packa för i helgen väntar stugmys uppe vid Vänern med Stina och Johan. Ska bli SÅÅÅ härligt! Tror det blir fjärde gången vi åker dit tillsammans nu.

4805511812_1_1_1

Jahapp, slut på det lugna! Dags att halsa kaffet… Någon är vaken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *