När den lilla vilar

Betydligt kyligare idag, det insåg jag först när jag kom ut i morse och inte hade tid att vända upp igen för att hämta en tröja. Klockan 9 skulle vi vara på förskolan idag så vi fick skynda dit i hopp om att dagen skulle bli varmare (igår var det riktigt hett på förskolans gård och Bonnie hade nästan lite väl mycket på sig), men dessvärre blåste det väldigt kyligt när barnen var ute så då sprang jag hemåt och hämtade en tröja åt både Bonnie och mig. Tror inte ens lilla fröken märkte att jag var borta! Hon satt så fint i gungan och skrattade medan två andra barn puttade fart när jag kom tillbaka.

IMG_1003

Dag två på inskolningen idag då alltså, och hittills har det gått jättebra! Idag orkade hon vara vaken fram till lunchen (det orkade hon inte riktigt igår) men sen valde vi att tacka för oss så att Bonnie fick vila i lugn och ro hemma. Hann dock bara sätta henne i vagnen och sedan sov hon, men tack och lov gick det enkelt att lyfta över henne i sängen när vi väl kom hem. Så stolt över henne och att hon tar det så bra! Visst, för henne är det väl inte så annorlunda mot när vi är på Öppna förskolan eftersom jag är med, men jag tycker ändå hon är framåt och nyfiken på både de andra barnen och på pedagogerna. Hon leker fint och åt jättebra idag. Hon låter pedagogerna hjälpa henne att klä på sig och sätta henne i vagnen när de går ut etc. Inte blyg eller ledsen alls! Min lilla älskling!

Så medan hon sover (vad jag misstänker blir ett rätt långt pass), så njuter jag på balkongen! Härligt att vinden är lite sval när man ändå inte hänger vid havet. Sitter under parasollet och dricker kaffe och äter mörk choklad och ja… har det rätt gött faktiskt! Ska försöka få till en handellista också inför kvällens middag (lite fredagsfeeling med tanke på nationaldagen imorgon, YAY!) och en utflykt till havet som står på agendan imorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *