Helgen och lilla badbruden

Sätter mig ner och ser tillbaka på helgen som på ett märkligt sett både känns väldigt lång men också som om den bara sprang förbi. I fredags var det som sagt studentfirande för min fina kusin och det var så mysigt att träffa släkt och familj här uppe. De hade pyntat så fint och allt var så gott, ja – en riktig höjdarkväll helt enkelt! Förutom studentfirande har vi busat med kusin Matteo och Bonnies mostrar, pappa och min svåger har kaklat köket (så grymma! Så fint det blev!), vi har varit på Liseberg och så avslutade vi helgen idag med ytterligare lite bad ute i Askim. Bonnie fullkomligt ÄLSKAR vatten och hade nog helst sett att vi satt där nere i det kissgrunda vattnet hela dagen, hehe.

Processed with VSCO with a6 preset

Så glad att jag hittade den här UV-dräkten bland mina gömmor (ja, jag har ju köpt på mig både innan och under graviditet via jobbet.. hmm…normalt..). Trodde inte den skulle passa förrän nästa sommar men då vi glömt hennes andra nere i Skåne så tog jag fram den som en nödlösning. Kanske liiite stor, men desto mer skydd för armar och ben. Och SÅ SÖT ju! vet att jag såg denna för två somrar sedan och tänkte “åh, tänk om man hade haft en liten tjej”. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *