Låt de aldrig ta slut

Sommardagarna, och framför allt, sommarkvällarna – låt de ALDRIG ta slut! Känner hur jag blir en mycket bättra människa när det är ljust till 22.30, när det är så ljummet att man kan lämna allt vad tjockjacka, mössa och filtar hemma och bara dra iväg!

När livet inte behöver vara svårare än en filt, vattenmelonsallad, baguette, färskost, chips, choklad och badkläder! Åh, vilken helt UNDERBAR kväll vi hade igår. Lätt årets bästa hittills! Hoppas nu bara innerligt att det inte blir den sista!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Vi packade in oss i bilen vid 18-tiden och drog sedan till Askimsbadet som är helt perfekt med småbarn (stranden är lång, bred och platt). Det var fullt med folk i både gräset och i sanden, skolklasser spelade fotboll, det grillades till höger och vänster (ajabaja!!) och vattnet låg som en spegel! 29 grader varmt kl 18, det är inte klokt!

Bonnie kröp runt i sanden, satt med händerna djupt nedgrävda och hade det så mysigt. När hela lilla kroppen var så full av sanden gick vi ner mot havet och plaskade.

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Vi har en liten badkruka här i familjen – pappan! Bonnie badade för GLATTA livet, ville aldrig gå upp utan tyckte det var helt fantastiskt att sitta med vatten upp till axlarna och plaska. Jag badade kanske inte med samma entusiasm men tyckte ändå att årets första sverigedopp var väldigt härligt! Vi nattade henne i vagnen runt 20 och tog sedan bilen hemåt igen strax efter 21. Termometern i bilen visade då 26 grader!

Denna dag ser ut att bli precis lika fin. Våra planer är väl att ta oss ut efter Bonnies vila och lunch. Kanske kan se om vi hittar några kompisar i parken och i eftermiddag kommer min lillasyster och hennes familj och bor in sig hos oss över natten. Ikväll är det studentfirande av vår kusin ute i Askim och imorgon vankas det Liseberg! Ska bli så roligt alltihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *