#momlife

Ludde är iväg ikväll och jag har nu äntligen satt mig ner ute på balkongen. Har fått i mig en sallad och en glass (kändes som en bra kompromiss!) och jag kommer på mig själv med att göra höga, djupa suckar och pustar. Tar kanske igen andningen som jag inte riktigt hunnit göra under dagen. Jag är HELT slut! Har varit supertrött redan som det varit de senaste mornarna och att då dessutom vara ensam med den lilla ett helt dygn tar mer på krafterna än vad man kan tro. Särskilt då sovpassen inte bli så långa som de brukar, eller som när nattningen givetvis ska ta betydligt längre tid trots att hon är supertrött. Eller bara det att BVC-tiden vi hade igår blev flyttad till idag och ställde till det totalt i planeringen. Men det löste sig ändå efter lite om och men!

Bonnie gör så gott hon kan! Älskar att klä på sig även om det liksom inte kommer längre än kring axlarna, hehe. Min lilla stjälpreda! Ja, och lägenheten som också måste städas efter en heldag… SAY NO MORE!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Men nu sover hon min lilla älskling och jag ska snart flytta in och slänga mig på soffan. Önskar jag hade något bra att titta på, men det har jag alltså inte. Någon som har ett bra tips? Lutar åt en glass till. De var löjligt små!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *