Hemmakär

Processed with VSCO with a6 preset

Åh vad jag NJUTER av att vara här nere! Ja, Bonnie med för den delen som har sin stora idol, Matilda, runt sig dygnet runt. Jag njuter givetvis också av familj och vänner, men också något ENORMT av hur enkelt det känns med kombinationen hus + barn. Särskilt här, med närheten till havet, enkelheten i att rulla ut vagnen i trädgården, utomhusvilorna som tar knappt minuten att natta (kommer bara in i den lilla träddungen och sen sover hon!)… ja, listan kan göras längre och givetvis har allt känns helt fantastiskt denna vecka eftersom vädret varit helt underbart + att många av mina bästa vänner plus syster också är föräldralediga just nu. Så lyxigt! Det har nästan blivit att testa på tvillinglivet då Bonnie och kusin Matteo hängt mer eller mindre varje dag. De är ju heeeeelt makalöst gulliga tillsammans men ja, det blir också en hel del tjuvknip och “ajja bajja”, “nej, inte trappan”, “nej, nej, nej, nej AKTA” när de två är i farten! De är ÖVERALLT och Bonnie alltid hack i häl på Matteo!

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Ja, men ni ser ju gulligheten? ÅH!! <3<3 Lille Matteo som älskar att kramas!

Vi skulle egentligen åkt hem idag då Ludde skulle springa Göteborgsvarvet imorgon, men även han har dragit på sig en förkylning så han avstår (skönt tycker jag som anser att han borde varva ner och vila lite efter en intensiv jobbvecka). Så vi åker imorgon bitti istället! Planerna idag blir en snabbvisit till Helsingborg över lunchen! Jag har ett presentkort som snart går ut och så tänkte vi testa salladerna på Holy Green (om inte hela Helsingborgs befolkning käkar fredagslunch där idag…). Ikväll blir det sedan soffläge, något gott att äta, en film, godis och massa mys!

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *