Loppissöndag

Processed with VSCO with a6 preset

Klockan 9 i morse var jag och min lilla sidekick på plats på loppisen. Jag hade egentligen tänkt att det skulle finnas någon hemma som kunde passa Bonnie i en timme, men alla var utflugna pga gymnastiktävling för lillasyster. Så bonnsan fick snällt haka på! Kaaaaanske inte den bästa loppiskompanjonen med tanke på att vagnen var för bred för de smala gångarna och jag fick bära den klåfingriga lilla 10 kg-klumpen på ena höften. Aouch! Svettigt! Tungt!

Processed with VSCO with a6 preset

Men hon var faktiskt väldigt duktig ändå! Hon hittade några djur bland alla tusentals prylar som fanns där (helt otroligt egentligen, jag såg de inte ens själv!) och som kunde roa henne. En liten tiger i trä och en keramikbjörn. Sen fick hon visserligen med sig en riktigt gräslig kyckling hem också men den behövde vi snällt nog inte betala för!

Processed with VSCO with a6 preset

Efter sovpass och lunch kom våra vänner med barn på besök. Vi grillade korv, fikade och hängde vid poolen hela dagen. Barnen har badat som ett gäng fiskar och det är så roligt att se dem tillsammans. Våra små älsklingar!

Nu ska jag rota fram något gott från skåpen här hemma och sen så blir det Robinson!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *