Pizzacraving och HON GÅR!

5BA53EA4-8D48-4888-895D-0922D9A9877E 9F150054-F599-440D-A019-534EEC46CBEC

Trots proppmätt kan jag inte låta bli att längta till nästa gång jag får hugga in på pizzorna från Erikstorp som vi åt igår! Har en känsla att det kommer bli några sådana nu i sommar då vi förhoppningsvis/troligtvis kommer spendera majoriteten av tiden här.

Igår var jag där med tre av mina närmsta vänner och det var så mysigt att få avsluta en av årets hittintills finaste dagar på det sättet. Med ett glas cava, chark, pizza och en ljummen cykeltur hem i den ljusa och sommarhärliga kvällsluften! ÅH! Livet!

Idag har det varit kyligare men ett besök hos djuren och på lekplatsen i Karlslund har vi hunnit med. Vi har ätit middag ute hos Bonnies farmor och farfar ikväll, och loppan har trots trötthet varit på sitt bästa humör. Gungat, ätit hemmagjord isglass, promenerat och busat runder. Och väl tillbaka inne hos mina föräldrar visade hon på riktigt att ”nu går jag!”. Hon har promenerat fram och tillbaka totalt orädd och har vågat släppa tag och börjat gå på egen hand för första gången. Stort! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *