Något av det godaste som finns

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Lördagkväll med vänner och bordet fullt med massa gott. Åh! Detta var det jag längtade mest efter som gravid, hehe. Nu frossar jag så det nästan står salami ur öronen på mig de gånger det dukas upp!

Vi har haft en jättemysig helg som inkluderat både nytta och nöje. Ludde har varit grym som sågat klart (och spikat fast majoriteten) alla smyglister och jag har slipat och duttat lite här och där med penseln. Det har varit fantastiskt härligt väder så givetvis har det blivit rätt mycket häng nere i parken utanför oss också! Vi har suttit i solen både på balkongen och ute på gräset och druckit kaffe och ätit bullar. Så sjukt härligt att vi har den ljuvligaste av tider framför oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *