Botaniska trädgården

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Åh, så härligt med SOL! Och så härligt det varit med långhelg! Och SÅ HÄRLIGT att det snart är helg igen, haha!

Långhelgen spenderade vi nere i Skåne där det vankades släktkalas för Bonnie samt Valborgsfirande med vänner. Åh, vad jag älskar att ha alla samlade på ett och samma ställe. Det är väl typ bara vi själva som fattas, hehe. Men idag har vi hängt här i Göteborg tillsammans med Kristina och Edvin. Vi tog en promenad i Botaniska trädgården följt av en icke-stillsam “pick-nick” i gräset. Sedan promenerade vi hem och därefter har bara matlagning och nattning av lillan stått på agendan. Nu sitter vi här i soffan med varsin dator men snart blir det lite nedvarvning i soffan framför Robinson och Bonumsfamiljen (sist på bollen?). Och så ska det ätas chokladbollar som jag trollade fram igår kväll (OBS – nyttiga sådana! någon måtta får det vara!).

Processed with VSCO with a6 preset

Hoppas ni alla hade en fin valborgshelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *