VARFÖR?

69cab680a87bd2276b66941c9fb2de61

Känner mig helt TOM! Har en sådan klump i magen men kan samtidigt inte ta in att vi eventuellt INTE kommer att kunna åka iväg imorgon! Läkaren som vi träffade igår kväll misstänkte ett “vanligt” virus och skrev ut hostmedicin till oss. Bonnie blir dock tokig när vi försöker ge den till henne, likaså när vi försöker med febernedsättande och nässpray. Suck! Stackars lilla älskling! Vi har inte sovit många minuterar i natt, inte någon av oss… Och äta eller dricka vill hon inte heller.

Väntar nu på att sköterskan på vår vårdcentral ska ringa tillbaka och så hoppas jag att jag fortfarande har kvar min tid som jag bokade igår (lite oklart). Behöver en läkares råd kring hur vi bör göra, samt ta en ny snabbsänka för att se så att det inte är något värre än en “vanlig” förkylning. Hoppas, hoppas, hoppas på snabb förbättring!

Jag som sett fram emot denna dag så länge! Dagen innan avresa. Skulle packa klart det sista, tvätta håret, fixa naglarna, få Bonnie i säng i tid, se en film och bara NJUTA av den stundande semestern! Men ja… inte riktigt så det ser ut här hemma idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *