Marsväder

image1

Ja, riktigt mycket marsväder de senaste dagarna! I söndags hade vi nästan 10 plusgrader och sol, våren var inom så litet räckhåll att man nästan tänkte att vinterjackorna skulle få ta plats i källaren. Men så vaknade man upp idag, med SNÖ! Inget emot snön egentligen, den gör ju faktiskt allt ljusare, men om den bara hade fått ligga ett tag!

Nej, suck för det där. Så taggad på torra gator nu! Men vem är väl jag till att hänga läpp – på fredag åker vi ju faktiskt till värmen! Ska bli SÅ underbart! Väskorna är nästan packade men i mitt huvud pågår en ständig diskussion med mig själv: Vad ska jag resa i? Vad ska Bonnie resa i? Hur mycket ombyte behöver jag till henne? Hur många blöjor kan tänkas förbrukas på planet ner? Vilka leksaker är kul (svar – inga!)? Ja, jag lär inte känna mig “färdigpackad” förrän vi är i bilen påväg till Landvetter.

Processed with VSCO with a6 preset

Det här lilla trollet blev 11 månader igår! Tjajse! Nu står hon på egen hand i låååånga perioder och två-tre steg har hon också tagit. Just nu kämpar vi med riktigt långdragen slemhosta om nätterna, och jag tycker så synd om henne <3.

Annars då denna tisdag? Jag ska till tandläkaren och ikväll middag på stan med en vän. MYCKET trevligt! Det sistnämnda alltså :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *