FRIYAYAYAY

Godmorgon fredag!
Solen skiner och humöret är på topp! Bonnie vaknade vid halv sex i morse och kom då över till vår säng där hon efter en liten stund somnade om till halv åtta. För härligt! Nu sover hon sin förmiddagsvila och jag har fått lite tid till att sätta mig här.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Så då passar jag på att skryta lite. Om att jag i förrgår fick tummen ur och tog mig en mycket uppfriskande löprunda! Kan dessvärre inte skryta mer än så, haha. Det var max 15 minuter men VÄLDIGT skönt! Jag har äntligen införskaffat mig nya löparskor, vilket var en förutsättning för att jag skulle kunna komma igång (mina gamla har hål i sulan…). Och det kändes som jag FLÖG fram!

Känner mig tacksam över att jag tidigare verkligen uppskattat att springa, för även om det var ett vääääldigt bra tag sedan sist, så kunde jag ana försmak av hur skönt det är. Idag kan jag knappt gå men har jag tur får jag till en liten runda nu i helgen också! Andra rundan brukar dessvärre aldrig vara lika positiv men om jag försöker radera den lättsamma känslan av förra rundan så kanske det blir bättre.

IMG_9175

Bästa starten inför helgen? GRÖTFRULLE! Mmm… Bonnie börjar bli mer intresserad av min gröt än av hennes egen så ska nog börja ge henne en egen portion. Lilla tiggar-hunden som annars står så glatt bredvid med munnen öppen.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *