HEJ!

tumblr_o2fv31shxY1scbqhfo1_1280

Ja, nu var det längesen igen men HEJ! på er.
Vi är nere i Skåne och myser denna iskalla vecka. Sibirisk vinter sägs det och jo tack, det är bitande kyla så fort man öppnar dörren. Lillis har fått så röda kinder och haka och vi smörjer ett tjockt lager salva innan läggdags på kvällarna. I övrigt försöker jag komma ihåg att inte torka lilla munnen med vatten men det är ju inte det mest naturliga när hela fejjan är full av gröt.

Det snöar lite lätt ute, men annars är detta väl den enda staden i Skåne där det inte varit snökaos? Vi ska om en stund promenera ner till stan och käka lunch med kompisar och ikväll är det kalas för min Pappa som fyllt år i veckan. Ludde är i Schweiz och skulle varit hemma efter lunch, men nu fick jag precis samtalet att deras flyg var inställt på grund av snön. Så vi får väl se om vi får se honom idag eller inte, men det hoppas vi såklart på! <3

bild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *