Helgen och en massa snö

Hej måndag!
Det snöar något kolossalt här i Göteborg idag! Bonnie undrar så vad det är som trillar ner från himmeln och vi stod länge i fönstret i morse och tittade ut. Så fint! Tänkte ta pulkan till baby rytmiken idag, men risken är väl att det töat lagom till vi är klara och då är hon aningen tung och otymplig att bära hem i sin overall. Det får bli en premiärtur i parken i eftermiddag istället, om snön ligger kvar vill säga :)

Processed with VSCO with a5 preset

I helgen var vi i Växjö då namnkalas för mitt kusinbarn stod på agendan. Det var så himla fint och mysigt! Kalaset var först i lördags men vi checkade in på hotell i Växjö redan på fredag kväll och hade en mysig middag och frukost med min syster och hennes lilla familj som också hade kommit redan på fredagen. Ja men kolla på dessa små gull! Mammas/mosters älsklingar!

Processed with VSCO with a5 preset

Min kusin och hennes lilla familj bor en bit utanför Växjö, på ett helt underbart ställe! Där var det också snö så det stod härliga till (inte deras mått mätta, men om man jämför med vad vi andra är vana vid, hehe). God mat och så trevligt! Mysigt med skogspromenad när de små skulle sova middag i vagnarna också!

Igår var vi så trötta, hela familjen. Det tar på krafterna att bo på hotell, vara på kalas och åka massa bil. Men vi tog ändå oss lite i kragen och fixade här hemma någon timme på förmiddagen. Köket hade fortfarande vissa delar som var omålade, men nu är det ett minne blott. Varför ska man alltid vänta så förbannat länge med att ta tag i sånt? Det är ju SÅ skönt när det är gjort och tar ju inte så fasligt lång tid heller. Det är väl det här med att dra fram alla grejer (och stöket det blir!) som gör att man drar sig för det. Vi har fortfarande alla smyglister kvar att ta tag i, men ja… det får vi väl se när vi blir klara med, haha.

Processed with VSCO with a5 preset

Efter lunch mötte vi upp Johan och Stina och promenerade bort till Haga där vi tog en fika. Bonnie var en liten solstråle hela dagen, trots nästan obefintlig sömn i bagaget. Här myser hon i Johans knä och spanar in hans fräsiga klocka. Hon är så mysig nu och blir mer och mer nyfiken på andra människor. Från att ha varit en mammig och lite främmad bebis till att mer och mer bli en stor tjej som kan sitta i andras knä. BÖL!!

Tröttheten satt visst i, för här är en som sovit bra hela natten och som sen i princip var trött redan när hon vaknade (syftar inte på mig även om jag inser att det stämmer rätt bra här också!). Hon somnade i sin egen säng på 3 minuter, utan varken vaggmusik eller några andra procedurer! Jag har fått i mig frukost i lugn och ro och sitter nu och planerar vad vi ska äta för något i veckan. Den eviga frågan! Sugen på att testa det här och det här, men är tveksam till vad herren i huset skulle säga… “meeh… är det inget kött? blir inte mätt då…” .
suck! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *