Godmorgon måndag!

Processed with VSCO with a6 preset

Godmorgon måndag och ny vecka!
Helgen bara rusade förbi och vi har egentligen inte gjort något vettigt alls. Skönt, men kanske också därför det känns som den bara försvann på en sekund? Vi var iväg i lördags och kollade på ny bilstol till Bonnie då det blivit hög tid att byta ut babyskyddet, men vilken DJUNGEL det är! Vi blev kanske inte mycket klokare efter att ha besökt butiken, utan de bästa råden får man ju helt klart av sina vänner som har grym erfarenhet. I övrigt har vi som sagt inte gjort många knop :)

Underbart solig (och iskall) morgon här i Göteborg idag! Vi ska på babyrytmik vid 11 och Bonnie har nästan precis somnat. Äntligen!! Nattningarna, nu när lillan kommit på hur man vänder sig och sedan sätter sig upp i sängen, är minst sagt ett projekt! Tidigare har vi enkelt kunnat lägga och stoppa om henne och sen gått ut ur rummet. Då har hon legat vaken och snackat för att sen själv somna. Men nu tar hon varje tillfälle i akt att sätta sig upp (så stolt!!) så det är numera slut på smidiga nattningar, hehe. Jag får linda in henne som en korv i täcket och sen sitter jag bredvid sängen med armen mellan spjälarna och håller ner hennes ben tills hon somnar. Phu!

Nu ska jag njuta av min frukost som bland annat består av den här gröna smoothien. Innehåller banan, frusen mango, spenat, frusna ärtor, havregryn, rostad kokos och mandelmjölk. Matig, nötig och god!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *