Dagens snabblunch

Idag blev inte lunchen för min del bättre än såhär. Lite ur fokus, precis som på bilden ;) Ett stort glas med smoothie var det enda jag fick till mellan bakning och promenad med tre andra mammor från föräldrargruppen. Bonnie blev så akut hungrig så jag fick snabbt slänga ihop något åt mig också, men med en halv avokado och en näve fiberhavregryn i smoothien blev den faktiskt riktigt matig! I vanliga fall försöker jag alltid äta något lagat/varmt till lunch då mat tydligen är något jag längtar efter sjukt mycket om dagarna. Skulle nog kunna säga att jag är hungern i mänsklig form, hehe.

Förutom avokado och havregryn hade jag även i en banan, spenat, frusna hallon och mango samt havremjölk. Gott! För Lillis blev det potatismos och torsk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *