Bort från kylan

Processed with VSCO with a6 preset

God förmiddag!
Borde vara SÅ trött idag med tanke på att jag sovit ungefär 3-4 timmar i natt. Var uppe sent och kollade resor och kunde sen inte somna! Bonnie sov såklart sin bästa natt på länge, så det var ju typiskt att jag själv inte fick till det, hehe. Men som sagt, den där kaffekoppen har räddat mig, samt Bonnies glada humör här på morgonkvisten.

Hon ligger och jollrar i spjälsängen nu efter 50 minuters förmiddagsvila. Jag har medan hon sov fortsatt att leta resor och värmer mig här i soffan under min nya filt med dagens andra kopp kaffe. Kallt som tusan i lägenheten och utanför fönstret ser det inte mycket varmare ut! Speedar ju på reslusten om inte annat ;) Usch, får bli en kort runda med vagnen idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *