Resa

IMG_6446

Tjenamoss och sorry för att det ekat tomt här på sistone!
Jag och Bonnie är i Skåne och hälsar på vänner och familj, så datorn har legat lite åt sidan förutom vid de tillfälle då den åkt fram när jag försökt hitta någon resa här till våren.

Vi har pratat om att eventuellt åka någonstans i mars/april men jag tycker det är SÅ svårt att hitta något som faller oss helt i smaken. Visst finns det massor av fina ställen, men dessa kräver ofta mer än 10 timmars flygning (och det vet i sjutton om jag är HELT sugen på med liten bebis) eller så är de svindyra! Men för att få sol och värme i april är det ju nästan bara långresor som gäller… så det kanske bara är att bita i det sura äpplet och köpa 300 par öronproppar till resten av passagerarna, hehe.

IMG_5345

Hade varit sååå mysigt att åka iväg hela lilla familjen. Bonnie hade sluppit bylsiga kläder, mössa och filtar. Kunde bara myst och lekt i sanden i skuggan under en palm, bada och stoja. Men främst av allt få tid med oss båda två tillsammans. Kvalitetstid! I värmen!

Bilderna är från min och Luddes fantastiska resa i Los Angeles, sept 2014

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *