En bättre lunch

Processed with VSCO with a5 preset

Hur kan jag inte ha gillat omelett tidigare? Ja, det är nog inte svårare än så att jag aldrig riktigt fått den så som jag vill ha den, haha. Med två ägg och två msk mjölk fyller jag den med stekt lök, spenat, svamp och minitomater. Bryter ner lite fetaost i äggsmeten innan jag häller på och den får absolut inte bli torr eller för tjock! Nu har jag ätit det två dagar i rad, och det kan ha varit föräldrarledighetens godaste lunch! Igår var svampen och tomaterna slut, så då toppade jag den med avokado och hade salt och tunn salami vid sidan. FÖR gott!

Fredag idag hörrni – HUR härligt? Vi har inga direkta planer utan får ta dagen som den kommer. Ikväll röstar jag för fisktacos, choklad och en bra film! Imorgon kväll är vi bortbjudna så idag ligger jag mer än gärna på sofflocket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *