Smaskigt och alldeles underbart?

Processed with VSCO with a6 preset

Den här nätnappen alltså! Bonnie är GALEN i den! Det räcker att hon får syn på den i diskstället så vevar hon med armarna och blir helt tokig om jag inte tar fram den. Bäst att hålla den gömd! Världens bästa grej tänkte jag innan vi köpte den, sen insåg jag vilken verklig succé det var när hon fick prova – första gången med lite clementin, men sedan… KATASTROF! Hon kunde knappt i hålla i den själv de första gångerna och var den inte i munnen så blev hon superarg! Med lite håll-assistans från mamma så sög och sög och sög och sög hon så att det knappt var en vätskedroppe kvar i påsen. Då gallskrek hon igen. För att den var slut! Och när jag tog bort den: KATASTROF x 1000. Hon blev/blir SÅ ledsen när det inte finns mer att suga på, och det som till en början bara är lycka, glädje, “världens bästa mamma har köpt en sån fantastisk grej till mig”, blir sedan bara tårar, ilska och “världens dummaste mamma, ge mig den igeeeeeen!”. Jag har till och med varnat Ludde för de gånger han är själv med henne och tänker att det är en god idé att plocka fram den – gör det INTE!

Men men.. jag tänker att det blir lite bättre för varje gång vi provar! Nu kan hon hålla i den själv och gråten tog fort slut idag när vi kom till handfatet och hon fick leka med vattenstrålen istället. Det är ju bara sååå underbart att se henne, åtminstone första halvan av den här proceduren, när lyckan nästan sprutar ut genom öronen på henne och apelsinsaften rinner långt ner på de knubbiga små benen. Gullunge! ♡♡♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *