Las chicas del cable

Las-chicas-del-cable-telefonistas-desesperadas-en-la-temporada-2-que-llega-en-diciembre_landscape

Nästan hela min kompiskrets är mammalediga så ett och annat serietips har utbytts för att sällskapa under amningsperioderna. När Bonnie var alldeles nyfödd betade jag slaviskt av Downtown Abbey, tills jag kom till sista säsongen och Netflix valde att plocka bort den (??). Därefter har vi sett the Americans, the Crown, 13 reasons why, Outlander, Bachelor (hehe)… Min bästa Malin tipsade mig innan jul om Flickorna i växeln, eller Las chicas del Cable som är orginaltiteln. Nu när amningsperioderna är få och väldigt korta har jag istället passat på att titta när Bonnie tar sin förmiddagslur. Och jag blev så fast! Så fast att jag inte noterade hur många säsonger och avsnitt det fanns (har nog bara tänkt att det skulle vara oändligt), och nu idag när jag inser att det var sista avsnittet på andra säsongen (och där fanns ingen tredje!!) blev jag helt tom. Whääe! Vad ska jag nu kolla på? Och när kommer nästa säsong googlar jag febrilt!

Så ni som inte sett den, och vill ha ett lättsamt men spännande, romantiskt, roligt och härligt att se på – se då denna (finns på Netflix). Och så kan ni ju tipsa mig om något annat härligt i utbyte? ;)

2 kommentarer till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *