På gårdagens meny

FullSizeRender

Igår var vi som sagt på födelsedagsmiddag och det var väldigt, väldigt trevligt och extremt gott! Johan hade gjort egna (!) soft buns med flera olika tillbehör och en riktigt god fläsksida som fått stå flera timmar i ugnen. My god alltså – det var typ det godaste jag ätit på väldigt, väldigt länge! Och till förrätt fick vi någon slags laxceviche på friterade rispapper… ja, ni hör ju vad gott!

Processed with VSCO with a6 preset

Och efterrätten var i vanlig ordning också fenomenal! Stina kan verkligen det där! Igår serverades en lime-panacotta med mjölkchokladfluff (hon kallade säkert det för något annat) och så med kanderade nötter, kokos och hallon på toppen. Blir hungrig bara jag tänker på det!

Bonnie sov i gästrummet med ett antal uppvak, men hon var ändå så duktig! Inte lätt att vara bortbjuden precis vid läggdags! Söt var hon också i sin pyjamas med volang och sitt hårband <3.

Processed with VSCO with a6 preset

Men hallå, ser ni – hur STOR har hon inte hunnit bli redan? Stoppa tiden!

Idag har vi varit ute på promenad i det fina vädret, och så har vi rensat och sorterat lite i garderoberna här hemma. SÅ skönt! Jag har också fått tummen ur och målat dörrkarmar, bara sådär 10 månader senare… Nu väntar en film och godis i soffan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *