PUSS!

FullSizeRender

Helgerna är extra härliga nu när vi hela veckan går och väntar på att få spendera tid tillsammans, hela familjen. Idag har vi varit en sväng på stan efter en ganska seg morgon hemma. Lillskruttan hade nog en av sina sämsta nätter EVER i natt så jag och Ludde var två zombies när vi gick upp i morse. Hon däremot var hur pigg och glad som helst – hur är det möjligt? Vi har strosat på stan, käkat sushi och så har vi lämnat av lill-moster som skulle hem till Skåne igen.

Nu har vi tagit en kaffe och lite choklad som vi rensat skafferiet på, och strax ska vi börja göra oss klara för födelsedagsmiddag hos Stina. Mitt i Bonnies läggning, så vi kör pyjamas med en rosett i håret på henne och sen stoppar vi om henne i gästrummet. Det blir nog bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *