FINASTE YTTERPLAGGEN

overaller

Finns det någon som undgått att det är REA överallt just nu? Haha, herregud, blir nästan snurrig! Jag har dock funderat på om man kanske skulle slå till och beställa ytterkläder till lillan för nästa vinter, då går hon ju på förskola och lär vara ute mycket. Dessutom är hon ju gående så jag antar att det inte är så lätt att värma henne i åkpåsen ;)

Och med tanke på förskola, så är väl en ljusrosa overall det sämsta valet, men jag dör så fin den är! Ja, är väl mer eller mindre förälskad i alla Mini A Tures overaller och andra ytterkläder. Helt klart mitt favoritmärke!

61_614233

 

Alternativet är att köpa en billigare och mer tålig overall, och sedan ha en finare jacka för de gånger man INTE är på förskola eller behöver ut och rulla i leran. Denna marinblå parkas med prickar och päls kanske? SÅ fin!

Men så måste jag fråga er ang det här med storlekar! Bonnie är ju 1,5 år i slutet på oktober nästa år, och frågan är ju då om man ska ta strl 86 (18 mån) eller 92 (2 år). Den ska ju passa hela säsongen… Svårt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *