BACK TO BASIC

Processed with VSCO with a6 preset

Så var vi tillbaka i Göteborg igen!
Den här julledigheten bara svischade förbi och helt plötsligt var det nytt år och vi var tillbaka i gamla mönster igen. Ludde jobbar och jag och Bonnie roar oss bäst vi kan här hemma i lägenheten. Det är STOR skillnad på att vara i Skåne i ett stort hus, där släkt och bästa vänner bara är ett stenkast bort, mot att sitta här hemma, bara vi två. Lite vemodigt måste erkännas även om det såklart är härligt att vara hemma i sitt egna. Sova i sin egen säng, ha kläderna i hängandes i garderoben och inte i en resväska. Men jag saknar att snabbt kunna rulla ut vagnen och att promenera tillsammans med annat vuxet sällskap. Eller ännu mer att bara kunna ses med sina bästa för en kopp kaffe, det behöver inte vara större än så. Men jag försöker att inte gnälla (och sörja!) utan jag ser det som lyx att vi varit friska i jul och att vi kunnat tanka just denna typ av tid med vänner och familj :)

Processed with VSCO with a6 preset

Bonnie sover nu och jag borde egentligen göra detsamma! H E R R E G U D så trött jag var i natt och i morse, det var helt fruktansvärt. Sömnbristen kom i och med väldigt få timmar under nyårsnatten och blev inte bättre av att jag i natt satt uppe och “köade” för förskoleplats. Dessutom har Bonnie tänder som är på väg ut så det är lite gnälligt om nätterna nu det senaste. Så, varför sover jag inte då? Tvättmaskinen kommer börja pipa om 20 min OCH det är såååå värdefullt att få en stund i soffan med en kopp kaffe på egen hand också! Därför.

Ska hänga upp tvätten så fort den är klar och sen hoppas jag kunna beta av ett avsnitt av en serie också. Hon har i två dagar bjudit på riktigt långa förmiddagsvilor, så jag hoppas det blir så även idag (sluta jinxa!!!). Tänker att vila är nästan lika bra som sömn! Därefter blir det en promenad efter lunch, vädret är fantastiskt härligt idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *