MÅNDAG

Processed with VSCO with a5 preset

Godmorgon!
Första koppen kaffe, med skummad havremjölk och en väntande påtår är ju helt klart dagens bästa! Lilla älsklingen är denna morgon dock inte någon större anledning till behovet för hon har sovit mellan 21.30-05.30 och efter amning somnade hon om till 07.30. Drömbebisen! Och eftersom vi under hennes första 1-2 månader var uppe 2-3 gånger per natt så vet jag hur sjukt påfrestande det är med dessa uppvak, så jag är evigt tacksam för alla dessa timmar i sträck. Bästa Bonnie!

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Helgen då! Vi har tagit det ganska lugnt med frukostbesök i lördags och middagsgäster igår. I övrigt var vi på växtjakt och det slutade med denna gröna härlighet till den fina krukan som stått tom sedan min födelsedag. Egentligen vill jag inte ha de vita blommorna men de tänker jag att man kanske kan ta bort? Drömmen hade ju varit en stor fikus men med tanke på vår erfarenhet att underhålla växter kändes det som en dyr historia!

Nu har lilla fröken precis somnat här i min famn (efter en massa högt gaggande och jollrande som är hennes nya insomningsmetod), så jag ska försöka lägga ner henne och sedan hugga in på någon form av lunch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *