FREDAGSKÄNSLAN

Processed with VSCO with a5 preset

Godmorgon fredag!
Härlig fredagskänsla även om man är hemma hela veckan, men det är såklart något annat när även pappan i familjen är hemma om dagarna. Han jobbar mycket och kommer ofta hem ganska sent, igår var han inte hemma förrän vi lagt oss, så jag och Bonnie är superpepp på lite fredagsmys idag! Dessa fina blommor väntade utanför dörren igår när vi kom tillbaka från affären <3. Gulligt av honom och det gjorde såklart hans kväll borta lite mer accepterad ;)

Något annat vi är peppade på är Öppen förskola som börjar idag. Nåväl, JAG är peppad på detta, men tror även Bonnie kommer gilla lite musik och rörelse. Och så behöver hon nog komma ut och se lite annat folk än sin mamma :)

Processed with VSCO with a5 preset

Sitter här i soffan, precis efter uppäten frukost, och funderar på vad vi ska laga för gott ikväll! Typiskt mig, hehe. Och så måste jag försöka klä på mig utan att lillis vaknar, för då tar allt tjuttioelva gånger så lång tid! :) brådis nu!

Ha en fin fredag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *