GODMORGON VARDAG

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Godmorgon!
Och så var vardagen igång! Ludde har åkt till jobbet och vi har fått i oss frukost framför Nyhetsmorgon! Vi har tänt ljus september till ära, för gud så mörkt det är på morgonen redan. Usch, inte redo för detta mörker känner jag!

Och på tal om frukost! Min stoooora craving varenda kväll vid läggdags! Har till och med ätit det i sommar även om gröt kanske annars är det jag är minst sugen på om somrarna. Tur att det dessutom är mjölkfritt!

Koka gröten i 3 min. Jag blandar 1 dl fiberhavregryn med 1 dl havremjölk och 1,5 dl vatten. Glöm ej salt! Sedan skär jag 2-3 urkärnade dadlar och lägger ovanpå tillsammans med valnötter! Och sedan iskall havremjölk eller mandelmjölk ovanpå! SÅ GOTT!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *