SÅ PACKADE VI IHOP SOMMAREN

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Gud, ni skulle sett oss nu! Bilen är fylld till bredden med barnvagn, resväskor, tavlor, strandväskor, ett bordsunderrede (!!) och så vi tre då! Ludde var helt svettig när han hade fått in allt, ett herrans prylpuzzel – minst sagt!

Idag lämnar vi Skåne och därmed sommaren – ja, för så känns det. Vart tog alla dessa veckor vägen? Vi som hade hela sommaren framför oss, med sol, bad, sommarhus, glass, grillkvällar, poolbad och utflykter. Visst har vi gjort en del av allt det där, men med det dåliga vädret försvann också mycket av tiden då det känns som att alla veckor på något märkligt sätt klumpades ihop och blev en enda regnig vecka. MEN! Utflykter, sol eller inte, så har det också varit en väldigt mysig första sommar med Bonnie!

Processed with VSCO with a5 preset

Lilla grodan har vuxit såååå mycket under dessa veckor! De små klena fötterna börjar nu bli bulliga och klibbiga, haha! Och humöret är nästan jämnt på topp hos vårt hjärta! Mjölkallergisk har hon också hunnit bli under dessa veckor. Ja, ni hör ju så mycket som kan hända mellan 2,5 och 4 månader ;)

Vi har 1,5 timme kvar i bilen innan vi är uppe i Göteborg och denna dagen blir allt annat än stillsam. Bvc-besök kl 13, klipptid för pappsen vid 15 och kl 17 tyckte han sedan att det var passande med att ta in en värderingsman för att kolla på lägenheten (nej, vi ska ej sälja). Så… bilen får nog stå fullpackad fram till kvällen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *