GULLIGHETER

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

En liten hög av gulligheter som införskaffats här under sommaren. Danska barnkläder är mina absoluta favoriter, däribland Noa Noa, Marmar copenhagen och Petit by Sophie Schnoor som är mina favoritmärken. Tycker att de har så fina färgsättningar och ljuvliga små detaljer.

Det mesta som vi införskaffat/fått nu är i lite större storlekar så att hon ska kunna ha det till nästa vår och sommar. Har även passat på att köpa ordentliga sandaler för de första små stegen, även dessa från danska Bisgaard. Dock en chansning då det är svårt att avgöra storlek för nästa år redan nu, men när jag hittade för halva priset fick det vara värt en chansning. Såå gulliga (dock ej med på bild)! Och hur söta är inte de små mus-skorna som Bonnie fått av mormor? Dör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *