BLÅSIGT VÄRRE

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Okej, vill knappt nämna vädret denna sommaren här i bloggen mer, men det är tydligen svårt att låta bli! Idag höll vi på att blåsa bort, kort och gott! Solen sken så vi åkte in till mina föräldrar i hopp om att hitta lä i trädgården, men icke…

Så istället för att sola har jag hunnit bli klar med beställning av våra dopkort och efter att ha myst med mormor och mostrar har vi handlat och lagat mat. Bonnie har varit på strålande humör så det har blivit mycket skratt och gos med henne! :) min stora lilla älskling!

Och nu sitter vi här nere i huset vid havet och hör hur vinden viner i mastarna. Dricker cola zero, äter godis, spelar spel och läser bok. Blir det inte fint väder imorgon planerar vi att åka en tur till Mölle och Höganäs! Så mysigt där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *