EASY PEASY

Processed with VSCO with a5 preset

Riktigt tragiskt, men den här sommaren har hittills bara innefattat två (eller kanske tre?) morgnar med frukost utomhus. Och alla gånger har man fått ha en stickad tröja på sig! Och nej, vi har inte ätit frukost i tidiga morgontimman utan snarare runt 10-11. Ledsamt!

Dock har jag ändå hållt fast vid mitt nyårslöfte rätt bra – att bada mer! Det har inte blivit varje gång men nog iaf 3-4 gånger i veckan sedan slutet på juli. Sen att det krävts en promenad ellerhur löprunda innan för att få upp värmen majoriteten av gångerna är ju en annan femma ;)

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Idag har vi inga större planer! Bonnie somnade om och väckte oss igen vid kvart över tio och därefter blev det frukost följt av en löprunda och bad (för mig). Bonnie har övat nacken i vagnen och hon är såååå duktig nu även om det inte är favoritsysslan! (Förra veckan förvånades hon oss med att snurra från rygg till mage också! #stolt!). Resten av dagen blir som sagt lugn vilket kan behövas efter en heldag i Köpenhamn igår samt middag med vänner på kvällen. Fyndade en del fina kläder till lilla B också som jag måste visa er! Precis som jag alltid anat blev det inget till mig utan enbart till henne! Helt omöjligt att låta bli <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *