SOMMAREN – KOM NU!

Anledningen till denna totala frånvaro är att vi har semester och infinner oss nere i ett litet hus vid havet i Ålabodarna. På telefonerna står det allt som oftast “ingen service”, dvs man kan inte göra många knop på det där internetet!

Nåväl. Vi är utan tv och nästan utan telefon. Dock har vi en väldigt fin utsikt här nere, men kan väl ärligt säga att vädret gör oss lite lätt besvikna! Nästan en käftsmäll med havsutsikten! Vi ska dock vara lediga fyra veckor till, så jag hoppas innerligt att det fina vädret kommer!

Jaja, tänkte mest bara förklara mig. Så vet ni varför det ekat tomt här inne! Kvällshimlen var ju fantastisk fin idag i alla fall (dock sjuuukt blåsigt och kyligt). Imorgon hoppas vi på mindre vind, då kanske kan det bli en dag hemma vid poolen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *