MYSMORGON

Processed with VSCO with a5 preset

Godmorgon!
Här har vi återigen haft en superbra natt! Bonnie sov mellan 22-06 och efter mat och lite lek somnade hon om här hos mig i soffan igen! Ser ni den lilla handen och hur hon lagt den mot mig? Så låg hon och kliade på mig tills hon själv somnade in. Älskar sönder mig! <3

Processed with VSCO with a5 preset

Nu vankas det frukost för mig och sen ska vi snabbt klä på oss och ge oss ut för att se fotboll och träffa vänner längs med planen. Luddes kusinbarn (ja, det blir ju Bonnies nästkusin) är här från Frankrike och spelar Gothia Cup. Kul!

Och ikväll blir det TOSO för mig och Ludde, har vi tur hänger Josse och Rasse också med men det var visst en barnvaktsfråga! :) själv passar vi på när mina föräldrar är uppe och bor hos kusinerna ute i Askim. Då är det många som kan underhålla lilla bonbon för några timmar!

Ha en härlig onsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *