LILLA ÄLSKLINGEN

Processed with VSCO with a5 preset

Lilla loppan blir 12 veckor på onsdag och det är en helt fantastisk liten tjej vi har att göra med just nu. Givetvis har hon varit fantastisk redan från första sekund (det behöver jag väl knappast skriva.. lilla älsklingen…), men efter de första 10 veckorna tyckte jag att man såg en så tydlig förändring hos henne. Från att tidigare inte haft några direkta rutiner eller signalement att hålla fast vid, är det nu en tjej som sover bra, inte minst om nätterna. Hon är glad i princip hela tiden och går att natta på ett helt annat sätt. På natten sover hon i sin egen säng efter att vi gett en extra slurp av antingen ersättning eller infryst bröstmjölk, de senaste veckorna har hon sovit mellan 6-7 timmar i sträck. När hon är vaken och fått mat är hon oftast väldigt sprallig och happy i 1,5 h innan man ganska enkelt nu kan se när hon är trött och vill ta en nap. Då bär jag in henne i vår säng och lägger mig bredvid. Ibland protesteras det i några sekunder men annars så somnar hon nästan direkt, snusande med nappen in mot mitt bröst. Mysigaste som finns!! Och för bara två veckor sedan kunde jag inte ens lägga ner henne! Hon skrattar mest hela tiden och försöker härma oss med att räcka ut tungan och “prata”.

Idag ska vi till BVC kl 10 för att ta 3-månaderskontroll + vaccin. Usch, gör redan ont i hjärtat över att behöva se henne ledsen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *