FRÅN NÅGRA FÅ VINKLAR

Så länge jag kan minnas har jag längtat efter att få fixa med ett barnrum och när vi insåg att jag var gravid började tankarna direkt att snurra. Velade länge angående väggfärg – rosa eller grått, men beslutade till sist att köra på det sistnämnda vilket jag är mycket nöjd med. Att hitta den perfekta grå färgern var en annan femma, men tyckte jag lyckades bra till slut!

Processed with VSCO with a5 preset

Målet var ju att vara klar till att lilltjejen skulle komma men tja…. det gick ju sådär, hehe. Sängen var på plats och bäddad i tid iaf, men mycket mer än den, ett skötbord och gardiner har det inte blivit. Än. Jo, vår fina Miffy-lampa har vi haft stående bredvid sängen också. En present från mina tjejkompisar.

Förutom tavlor (som är precis lika svårt att hitta som till resten av lägenheten) skulle jag vilja ha en matta där inne för att göra det mysigare! Är också väldigt sugen på en sänghimmel, men vet inte om man tröttnar? Man ser ju det överallt nu…

Processed with VSCO with a5 preset

En liten stringhylla är införskaffad men jag ska bara bestämma mig vart den ska upp. Sen behöver vi någon byrå/skåp med lådor för hennes kläder. Funderar lite på Nordli från Ikea då jag inte hittat något bättre alternativ. Är svag för diverse girlanger så fram till att vi hittar tavlor har jag några sådana som ligger på vänt :) denna moln-girlang älskar jag, och hänger bredvid skötbordet.

Processed with VSCO with a5 preset

Fler bilder får helt enkelt komma när det finns lite mer av en helhet där inne :) summa sumarum är att det ändå är ganska kul att ha detta kvar att pilla med, vore tråkigt om allt redan stod färdigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *