GÅRDAGENS MAMA

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Tro det eller ej, men hela outfiten, förutom accessoarerna (skor, väska, örhänge och solglasögon) från KappAhl! Fördelen med att sitta på kontoret och inköpsavdelningen är ju att man hinner snappa upp sina favoriter och sen är de bara att haffa när de når butikerna! Smidigt! ;) I detta fall egentligen inga konstigheter; en svart baströja, svarta ankellånga kostymbrallor med pressveck och en marinblå bomber med brodyr.

Det har i ärlighetens namn inte blivit någon shopping alls till denna mamma efter att Bonnie kom (tror jag?). Mot slutet av graviditeten drömde jag om allt nytt jag skulle införskaffa när magen försvann och kroppen var återställd, men sen insåg jag att 1. Jag hade redan rätt mycket kläder… garderoben blev ju nästan som ny efter att endast gått i gravidjeans och stora tröjor och skjortor i 9 mån, samt 2. Majoriteten av dagarna går jag tragiskt nog runt i amningsbh och pyjamasshorts. Så det har liksom inte riktigt funnits ett behov för nya grejer! Skor är dock något jag inte verkar bli mätt på?

I övrigt är linneskjortor storfavoriten nu när man ammar! Har tre stycken jag varvar med, men detta är något jag faktiskt skulle kunna tänka mig stt köpa mer av! Snyggt till både kjol, jeans och shorts! Och som den t-shirt tjej jag är, så är lite större sådana också väldigt amningsvänliga! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *