HELGEN I STOCKHOLM

Och så var det måndag igen! Helgen i Stockholm har varit toppen! Perfekt förstaresa för oss, som en familj på tre. Vi kom som sagt upp tidigt i fredags då Ludde hade två olika kundmöten och efter lite stros på stan mötte vi upp våra vänner för en drink och sedan middag på stan.
Processed with VSCO with f2 preset

På lördagen serverades vi god frukost hemma hos Tess och Coca och sedan begav vi oss av mot färjorna ut till öarna där lite fler vänner anslöt. Smet inom Fabrique och köpte med oss kardemumma- och kanellängder och sedan hoppade vi på mot Vaxholm. Vädret var väl inte det bästa men vi hade det supermysigt ändå! Käkade räksmörgås och åt glass, samt njöt av den fina utsikten av Stockholm på vägen dit! Helt otroligt vackert!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

När vi väl kom hem var det snabba ombyten och sedan raka vägen hem till Jennie och David som bjöd på middag. Så mysigt och perfekt avslutning på dagen! Och Bonnie vår lilla älskling skötte sig exemplariskt och somnade efter några glada timmar i min famn innan vi flyttade in henne i sovrummet där hon fortsatte att sova till allt sorl.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

På söndag morgon packade vi ihop våra saker och promenerade sedan bort mot Vasastan för brunch. Trots lång kö fick vi rätt fort plats på Sthlm Brunch Club. Det var såååå gott alltihop och en fröjd för ögat! Egentligen hade vi tänkt prova deras mytomspunna shakes till efterrätt men vi var alldeles för mätta! Hit går vi gärna igen!

Bilresan hem tog sin lilla tid, med tre stopp totalt för amning, blöjbyte och amning igen. Var hemma vid 20 igårkväll och efter en seeeen kvällsmat däckade vi allihop!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *