PÅ BESÖK I STOCKHOLM

IMG_4795

Nu är vi på plats i Stockholm (och jag i amningssoffan!). Eller ja, vi var här upp redan vid lunch igår! :)

Bor gör vi hos våra kära vänner och jag är så glad att vi fick tummen ur! Hallå, ser ni vad fint de bor! Skulle egentligen åkt hit samma helg som terrordådet, men vi ställde in och åkte nu istället. Gårdagen bjöd på lite stros och sen var vi ute och tog en drink samt käkade! Helt underbart väder och vilken härlig kväll!
IMG_4794

Inatt har jag låtit Bonnie sova men har själv varit uppe och pumpat. Nu vaknade hon vid 05 och här sitter vi alltså igen! Att ge lite ersättning på kvällen innan läggning har känts skönt för samvetet när hon sovit i flera timmar. Jag som dock trodde att hon kanske bara ville ha lite till efter amning, slukar en hel portion utan problem. Så nog är där väl litet mat hos mig för tillfället! :( Pumpa, pumpa, pumpa!

IMG_4793

Och titta så söt man kan vara då! Passar på att använda denna gullegulldressen innan jag tänker inse att den faktiskt är aningen för liten!

Idag vankas det en tur till Vaxholm om vädret tillåter, men först vill jag gärna somna om ett tag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *