VILKEN FREDAG!

Hej säger vi från pappas jobb!

Vi har idag varit och intygat luddes föräldrarskap (konstig grej det där!) och därefter följde vi med upp på hans kontor och hälsade på. Vi stannade till och med så pass länge att vi fick vara med på fredagsbubblet som avnjöts ute på takterrassen längs med älven. Såå härligt! Och en avslappnande stund och ett litet glas bubbel även för mig, då det var många andras famnar för Bonnie att ligga i.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

När sedan alla återgick till sina skrivbord satt vi kvar och här sitter vi än. Vi har precis käkat (hon på sitt sätt och jag massa kakor och annat snacks och skit) och nu väntar vi bara på att pappa ska bli klar så att vi kan ta helg! Blev spontaninbjudna på middag ute hos kusinerna i Askim ikväll också så dit åker vi direkt härifrån. Vilken lyx!

Processed with VSCO with f2 preset

Och vilken lyx att kunna sitta ute och amma utan att frysa. Och Bonnie i bara linnet! Och solbrillor, haha!! Det måste väl ändå vara sommar det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *