SOL OCH GLASS

Hej!

Äntligen kom den, värmen! Dock verkar den inte vara här helt för att stanna, för jag såg att det skulle dra in regn lagom till helgen? Nåväl, vi har iaf njutit så mycket vi kunnat av denna torsdag, jag och Bonnie!

Processed with VSCO with t1 preset

Vi (hon!) vaknade tidigt och somnade sedan inte om, så efter frukost tog vi en morgonpromenad och handlade med oss nybakt bröd hem. Pappsen åkte till jobbet och lämnade oss ensamma fram till imorgon. Vid 12 kom fina Amelie och hennes goa Elsie och hälsade på. Jag och Amelie har känt varandra sedan vi var i ungefär samma ålder som våra tjejer, vilket ju känns helt tokigt när man tänker efter! Tänk om Bonnie och Elsie sitter på samma fika om 27 år? Hehe..

Det har blåst så otroligt mycket idag så parasollet på balkongen jävlades och därmed blev det att vi fikade inomhus för småtjejernas skull. Efter fikan gick vi dock ut och promenerade bort till Lejonet & Björnen för lite glass i solen. Så mysigt, både kombinationen sol och glass, men kanske främst umgänget! :)

Nu ligger vi i soffan. Bonnie sover efter att precis ha ätit (DEN matkoman alltså!). Vi övar på att släppa den förbaskade amningsnappen och hittills har vi lyckats med ena sidan! Men det har inte varit en lätt match det här… Amningen har funkat bra med amningsnappen och mjölk finns det gott om, men grejen med den där plastgrejen är ju att den släpper! Och då sitter vi där, dyngsura och äckliga. Nej usch vadå jag tyckt den varit jobbig!

Ludde är som sagt inte tillbaka förrän imorgon så ikväll är det bara vi tjejer. Jag ska värma på lite rester i form av spaghetti och köttfärssås och sedan blir det tv innan läggdags. Borde egentligen hålla lillis vaken så att jag för sova i natt, men jag måste ju äta någon gång också :)

Processed with VSCO with f2 preset

Tänk att jag ska få vara hemma med denna lilla karamell hela sommaren! Mammas älskling!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *