IKEA IGEN

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with t1 preset

Igår tog vi bilen och åkte till IKEA för att slutföra det vi inte hann göra, för idag två veckor sedan! Har ju inlägget här nedan där jag skrev att jag började känna en molande känsla där tisdagen för två veckor sedan… Inte visste jag då att värkarna Skulle sätta igång några timmar senare, på självaste IKEA. Lustigt nu i efterhand att jag där och då inte fattade vad som hände heller, haha! Trodde bara det var lite förvärkar och att bebisen skulle vänta åtminstone en vecka till! Så jag andades igenom värkarna på IKEA, bad ludde att inte prata med mig, satte mig på varenda stol vi passerade, och trodde som sagt att detta bara var förvärkar att “öva på” och att det innan det var dags skulle bli MYCKET värre.

Nåväl, igår åkte vi dit under lugnare förhållanden! Så härligt att gå där mitt på dagen, nästan folktomt. Vi fick beställt en stor skjutdörrsgarderob till hallen (äntligen!!) och intog ett gäng köttbullar samt lite amning innan vi åkte hem igen. En lagom utflykt för en liten 12-dagarsälskling (eller inte, fick dåligt samvete sen på kvällen som tagit ut henne så tidigt!) som sov gott i sitt babyskydd hela tiden. Att sova gott nattetid verkar dock vara svårare men så fort dagen är här kör hon gärna 4-5timmsarspass. Suck. Lilla älskade skitungen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *