LJUVLIGA MAGNOLIA

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Har ni sett en så vacker Magnolia? Den fick jag av en kollega i torsdags när jag gick hem och såhär fin var den när vi kom tillbaka från Skåne i påsk. Luktar helt fantastiskt också! Tänk lyxen att få ha ett sådant träd på sin tomt en dag.

Så ja, första dagen av mammaledighet är nu förbi. Jag var nere i stan för några ärende men i övrigt har jag inte gjort mycket av det jag hade planerat. Tanken var att börja lite i bebisens rum men jag har inte ens satt min fot där idag, hehe. Skönt, och nyttigt, att slappa lite på soffan också inbillar jag mig ;) Har ju en relativt oplanerad dag imorgon också (ska dock försöka få till brödbak och så bebisrummet då….)

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *