BLOCKRANDIGT

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Min nya kjol! Så glad för den och tror den kommer bli en storfavorit både pre och post baby! Har i ärlighetens namn varit otroligt dålig på att unna mig saker till mig själv sedan jag blev gravid. Bebisen och lägenheten har varit i större fokus helt enkelt! Men inför denna helgen kände jag för något nytt, så 10 min innan bussen tog mig ner till Skåne så sprang jag inom Lindex och haffade den på vinst och förlust. Har använt den både på pappas kalas i lördags och på dagens fina, fina baby shower (mer om den senare). Så det visade sig bli vinst helt enkelt!

Ett kommentar till

  1. Lilla gumman du skriver så gulligt! Nu börjar det närma sig , håller mina tummar att all ska g bra! Tänker mycket på er och att Ludde ska klara av det(hi,h) Många stora kramar fån mormor!❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *