SMÅ ONÖDIGA TING

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hej på er,
Nu var det ännu en gång ett tag sedan sist, men roligt ändå att ni är några som kikar in då och då trots allt. Denna arbetsveckan har varit hektisk och ihop med att jag inte blivit bra med lungorna än så har det resulterat i en galen trötthet. So that’s why!

Vad tycker ni om mina små fat förresten? :) Det är något med askar, fat, smålådor i härliga mönster och/eller färger som jag inte kan motstå! Vad jag ska ha alla till är oklart men med tanke på att det mesta är vitt här hemma, så blir det upplyftande med lite färgklickar här och var i form av sånt här “småttigt”. Dessa hittade jag på h&m home för en vecka sedan för en väldigt liten peng! Att hålla det stiligt, rent och avskalat (som jag tycker är så förbaskat himla fint) är tydligen (!) inte min grej ;)

Hoppas ni alla mår bra och att ni firar era mammor ordentligt! <3

Ett kommentar till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *